11 september!

Hejsan!

Idag är en ganska sorglig dag för en del av världen! Personligen drabbades jag inte av detta men för dem som var med, kanske miste någon nära eller så... Hemskt! Det är verkligen hemskt!

På tal om datum, vi har en lapp på kyskåpet där de står att 'Kräftskiva i byagården' är idag, ska jag vara ärlig så tror jag inte att detta är min grej :) Jag är hellre hemma och kollar film x)
Vi ska ändå få gäster ikväll :) Katri och hennes två barn ska äta middag med oss, tror det blir kyckling? Jag har faktiskt ingen aning! Som sagt så är jag inte världens bästa kock så jag låter mina familjemedlemar sköta den delen xD Dom vet att om jag gör middag själv så blire mackor eller något brännt i pannan :O ingenting att skryta om :$

Jag duschade nyss så jag känner mig ren och fräch :D Det är verkligen en underbar känsla :D Nu låter det som att jag duschat väldigt sällan men nej då! Lagom ofta säger jag då :) Man kan inte duscha varje dag för då blir håret bara smutsigare och smutsigare för varje minut ungefär och jag vill inte bli den som inte orkar duscha tillslut för att det inte funkar ändå :O UCH! ^^

Nej nu ska jag sluta babbla! :D
Jag ska nog sitta här en stund till och bara slappna av... Jag ser de nu att mitt rum ser ut som om att någon har attackerat mitt rum med.. kläder? xD Aja, jag får ta det i morgon! Jag orkar verkligen inte idag :)

Juste! Jag ska sätta ihop ett tränings schema snart oxå!
Jag måste nog börja sakta med träningen för att annars kommer jag vara död inom 3 dagar!!!
En mjukstart! :) typ jogga en bit eller på stället? xD någon sit-up? eller yoga? Jag kan inget om yoga typ men det går att leta fram info på typ youtube! :)
Det fixar sig -.- Jag känner mig stel och typ fast i min kropp för att jag har alltid kunnat springa och 'leka' men nu kan jag knappt gå upp för trapporna utan att bli andfådd :O HJÄLP ! xD Jag antar att de bara e att sätta igång! :)

Nu ska jag lyssna på musik och kolla runt :)
Kösshaj <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0